Aanneming

Naast onze werkzaamheden als verhuurbedrijf hebben wij onszelf de laatste 15 jaar ook sterk ontwikkeld in het uitvoeren van werk in (onder)aanneming. Binnen de aanneming vervullen wij steeds vaker de rol als partner en kijken we in een vroeg stadium mee met onze opdrachtgevers. Door optimalisatie van werkzaamheden streven wij ernaar om samen met onze opdrachtgevers tot een concurrerende prijs te komen en projecten aan te nemen.

Door het uitvoeren van werken in (onder)aanneming ontzorgen wij onze opdrachtgevers en kunnen wij projecten volledig uitvoeren. U moet hierbij denken aan het ontgraven van cunetten en watergangen, aanbrengen en verdichten van zand en menggranulaat en het profileren van cunetten en wegbermen. Kortom wij kunnen alles uitvoeren tot het aanbrengen van de verharding.

Voor het aansturen, afstemmen en begeleiden van deze werkzaamheden beschikken wij over een goed team met eigen projectleiders. Zij pakken de projecten op en werken deze van begin tot eind af, zowel buiten als het administratieve gedeelte. Daarnaast beschikken deze mensen over ruime kennis en ervaring op het gebied van landmeetkundige werkzaamheden.