Materieel

Binnen ons bedrijf beschikken wij over een compleet, modern  en up-to-date machinepark. Daarnaast hebben wij een grote diversiteit aan hulp & aanbouwstukken welke uitwisselbaar zijn binnen ons totale machinepark.

Ons machinepark is te vinden op Entreeding.

Mini- en midigravers
In zijn totaliteit beschikken wij over een 10-tal mini- en midigravers in de klasse van 1 tot 10 ton. Wij hebben zowel rups mini/midigravers alsmede ook midigravers mobiel. De midigravers mobiel zijn uitgerust met een vast vacuüm-systeem voor het machinaal straten.
Graafmachines mobiel
In zijn totaliteit beschikken wij over een 20- tal mobiele graafmachines van 14 tot en met 19 ton. Diverse machines zijn reeds GPS voorbereid en een aantal zijn uitgerust met een vast draai/kantelstuk.
Graafmachines rups
In zijn totaliteit beschikken wij over een 15-tal rups graafmachines van 20 tot en met 45 ton. Alle rups grafmachines zijn GPS voorbereid. Daarnaast kunnen hier diverse hulp & aanbouwdelen aan zoals sloophamers, sorteergrijpers,crusher etc.
Vrachtwagens / tractoren
Binnen ons bedrijf hebben een grote diversiteit aan transportmiddelen. Hierbij moet u denken aan knijperwagens, containerwagens, vrachtwagens 10x8, kiptrailers en tractoren met 2-assige en 3-assige gronddumpers. Alle transportmiddelen zijn uitgerust met kleppen inzake het afdekken van de lading.
Zuig-graafwagens
Binnen ons bedrijf hebben wij 2 MAN 8x4 zuig/graafwagens met een RSP 2-turbinigge zuigunit.
Laadschoppen/Bulldozer
In zijn totaliteit beschikken wij over een 10-tal laadschoppen van 1.000l. tot en met 3.000l. en 1 bulldozer. Diverse laadschoppen en de bulldozer zijn GPS voorbereid. Daarnaast hebben wij de beschikking over een breed scala aan egalisatiebladen voor het profileren van diverse materialen.
Zeefmachines
Binnen ons bedrijf beschikken wij over trommel- en schudzeven. Op deze manier kunnen wij een breed assortiment aan materialen afzeven.