Over ons

De Coremans Groep in Breda is van oudsher een familiebedrijf. Het bedrijf is opgericht in de oorlogsjaren als loonbedrijf A.A. Coremans.

In 1971 werd het bedrijf overgenomen door twee zonen, Anton en Jos Coremans, en de bedrijfsnaam veranderd in Loonbedrijf Gebroeders Coremans. Door de uitbreiding van de activiteiten nam het grondwerk een steeds belangrijkere plaats in. In 1976 werd het bedrijf dan ook omgezet in een tweetal BV’s: Gebr. Coremans Loonwerken B.V. en Gebr. Coremans Grondwerken B.V.

In 2003 is daar Gebr. Coremans Recycling B.V. aan toegevoegd vanwege een toename van werkzaamheden in de sorteer- en overslag branche

Naast onze bedrijven in Nederland beschikken wij ook over een Belgische vestiging. In 1992 is Gebr. Coremans Grondwerken BVBA opgericht voor het uitvoeren van de werkzaamheden in België. In 2021 is de tenaamstelling van Gebr. Coremans Grondwerken BVBA aangepast naar Gebr. Coremans Civiele Werken BV.

Vanaf 1999 is de derde generatie actief binnen ons bedrijf en vanaf 2007 hebben zij de dagelijkse leiding waarmee het voortbestaan van ons bedrijf als familiebedrijf in tact blijft.

De laatste 45 jaar heeft ons bedrijf een gestage ontwikkeling doorgemaakt tot een professionele organisatie. Met 70 vaste medewerkers bedienen wij een groot scala aan opdrachtgevers in diverse branches in een groot werkgebied van Zeeland tot Limburg en vanaf Amsterdam tot aan Brussel.