GPS Machinebesturing

Vanaf 2005 zijn wij als Coremans Groep reeds actief met GPS machinebesturing. Destijds hebben wij geïnvesteerd in ons 1e GPS systeem voor op de rupskraan. Sindsdien is GPS machinebesturing niet meer weg te denken uit ons bedrijf en hebben wij reeds een omvangrijk gedeelte van ons machinepark uitgerust met GPS machinebesturing. Hierbij moet u denken aan:

  • 10x Graafmachine rups.
  • 10x Graafmachine mobiel.
  • 5x Laadschop.
  • 1x Bulldozer.

Wij werken met de GPS machinebesturing systemen van Trimble en Leica met daarbij de meest actuele software pakketten. De tekeningen kunnen digitaal naar onze landmeters worden doorgestuurd, zij bewerken de tekeningen tot het juiste format voor in de machine. De juiste GPS modellen kunnen wij daarna vanaf kantoor rechtstreeks in de machine inlezen. Hierdoor kunnen wij zeer snel anticiperen op gewijzigde situaties en aanpassingen in modellen en tekeningen snel doorvoeren.

Daarnaast beschikken al onze projectleiders over een eigen veldboek zodat zij de werkzaamheden kunnen controleren. Tevens kunnen zij de uitgevoerde werkzaamheden inmeten en digitaal bij onze opdrachtgevers aanleveren.

Op deze manier trachten wij de faalkosten tot een minimum te beperken en alles in 1x goed uit te voeren. Op deze manier streven wij naar een win win situatie voor ons en voor onze opdrachtgevers.

gps machinebesturing 1 gps machinebesturing 2